lunes, 30 de marzo de 2020

EQUACIONS FINS A L'INFINIT I MES ENLLÀ

MATEMÀTIQUES


Ja estem de tornada amb les equacions. M'agradaria que fóssim poc a poc per entendre-les perfectament.

Us vaig posar un post explicant quatre de les equacions de la fitxa. Jo crec que amb aquestes estarà perfectament clar, però a més a la vídeo-classe d'avui les explico les quatre i alguna més.

També us poso una fitxa de tres pàgines amb les equacions que farem durant els propers dies, no és per fer-les totes de cop, perquè la majoria encara no estan explicades les hem d'anar fent quan jo les vagi manant.

Si tot i les explicacions i els exercicis resolts seguiu sense entendre -podeu enviar-me un email i us enviaré una explicació personalitzada amb els vostres dubtes.



Primer us deixaré l'enllaç a la vídeo-classe a continuació en un finestra us deixaré les solucions als exercicis dell dia anterior i per últim us deixaré la fitxa /qüestionari amb tots els exercicis que tenim per aquest tema. 

Preneu-vos seriosament aquesta forma de treball, no és una diversió, no és un joc, el futur està en aquest tipus d'aprenentatge, nosaltres ho hem d'aprendre per obligació per les circumstància que ens ha tocat viure.

Enllaç a la video-classe segona d'equacions:


A continuació us deixo les solucions dels exercicis de la primera fitxa, recordar que només les solucions no és un exercici fet.

És obligatori fer els procediments sencers tal com us he explicat en els exercicis desenvolupats amb explicacions que us vaig posar al post anterior de matemàtiques.





A la finestra següent teniu el qüestionari d'exercicis, únicament heu de fer els exercicis 1 i 2







Amb això finalitzem el post d'avui. Encara a risc de ser repetitiu us faig les mateixes recomanacions de sempre:

No estem de vacances estem treballant d'una forma diferent.

I el més important cuidar-vos vosaltres  i la vostra família, un error vostre, o de qualsevol altre pot suposar un problema per a tots.

 Siguem responsables.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.