jueves, 26 de marzo de 2020

COMENCEM LES MATEMÀTIQUES Y LES NATURALS

GENERAL


Molt bones a tots
Bé després d'uns dies de planificació de les tasques avui inaugurem un canal a youtube perquè em pugueu seguir veient i es pugui reprendre el nostre treball en mode on line. 

A partir del divendres 27 de març, tots els dies disposareu d'un o més vídeos on us explicaré un tema, tal com ho faig a classe, i com ho  estem fent a segon que va començar en probes la setmana pasada i ara ja ho faig extensiu a tots els meus cursos.

Després del vídeo  us demanaré que feu alguns exercicis que me’ls enviareu a un compte de correu - coleonline1eso.laseda@gmail.com. Me'ls enviareu bé en format pdf si disposeu d'escàner o els envieu mitjançant una fotografia format jpg. Per enviar la vostra feina ho fareu des del compte de gmail que utilitzeu en tecnologia, d'aquesta manera jo podré prendre nota de la feina de cadascú i de les seves necessitats. (Els e-mails enviats des de qualsevol altre compte aniran automàticament a la paperera de reciclatge, seran considerats spam. Sobretot feu servir només el vostre correu de tecnologia ).

El sistema de treball ho anirem perfeccionant dia a dia, però l'important és que deixem d'estar inactius i continuem amb les nostres tasques, les vostres - aprendre - i la meva ensenyar. Aquest sistema té un gran avantatge: no li he de dir a ningú que calli o que deixi de molestar.

Heu de pensar que no estem de vacances ni en vaga ni que ha acabat el curs, continuarem el nostre treball d'una manera diferent però que és necessari per causes que tots ja coneixem. No podem perdre el ritme de treball a aquestes altures de curs, afortunadament la tecnologia ens permet fer coses que en altres èpoques eren impensables.

El vostre tauler / agenda de referència serà sempre el bloc de classe,

I abans de res a portar-se bé, a rentar-se les mans 12 vegades a el dia, al començar amb el treball i a l'acabar, abans dels àpats, abans i després de jugar, etc. i sobretot no entreu en contacte ni amb desconeguts/es ni amb amics/es podrien ser portadors de virus/es

A segon ja hem creat un grup de whatsapp de caracter acadèmic, es a dir només per l'estudi. Intentaré fer el mateix a primer

El grup  tindra el nom de  - Delta Eco Fox trot - serà operatiu  des de les 10:00 fins a les 14:00 i des de les 15:00 fins a les 19:00.
Abans heu d'enviarme un email a la direcció:  coleonline1eso.laseda@gmail.com amb el vostre nom i el vostre telèfon

Aquest grup de missatgeria instantània funcionarà d'acord amb 4 normes i tot aquell que no les respecti serà expulsat del grup.

1.- És un grup de suport a l'estudi

2.- No és un grup per establir relacions socials ni per a converses de temes no acadèmics

3.- No s'admet la més mínima falta de respecte ni seriosament ni de broma

4.- Només es crea per a ús acadèmic dels alumnes de primer d'ESO. Queden exclosos: amics, pares, germans, veïns, etc. Vosaltres sereu responsables del que es digui a través del vostre telèfon.


Ho torno ha dir : tots aquells que vulguin pertànyer al grup que em facin arribar un correu amb el seu nom i número de mòbil per incloure'ls. 

Sóc l'únic administrador d'aquest grup. Es fa a través del telèfon que porto a les excursions.

 El grup serà eliminat el mateix dia que es reprenguin les classes. En aquest número de telèfon estan silenciades les trucades i no es contesten.


MATEMÀTIQUES


Comencem un tema nou, us recordo que havíem finalitzat polinomis i ja ens tocava començar amb equacions.

Aquest tema juntament amb el de nombres enters són probablement els dos més importants del curs.

Jo us demanaria la màxima atenció, dins el canal de youtube que he creat per a vosaltres podreu seguir les meves explicacions pas a pas igual que a classe,  amb l'avantatge que el podeu visionar tantes vegades com calgui.

Us deixo l'enllaç perquè clicant a sobre  pugueu anar directament al video.


També us deixe documents amb exercicis avui ja us deixo el primer i quan arribeu a la fi del tema us diré com enviar-me'l, també us deixo un enllaç al drive perquè pugueu descarregar-vos el full d'exercicis, que també us deixo aquí al bloc

Enllaç per anar al vídeo:


Enllaç per anar a la fulla d'exercicis del drive:


I aquí us deixo el exercicis



  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.