viernes, 27 de marzo de 2020

CIÈNCIES SOCIALS

El dia 13 de març  havíeu d'haver lliurat el mapa físic d'Àfrica. No va poder ser i tampoc sabem quan us podreu examinar. Quan sigui possible concretarem la data. De moment, no ho oblideu i aneu estudiant de tant en tant d'acord amb el mètode d'estudi que seguim.
Crec que també us anirà bé fer ara el mapa físic de Catalunya que teniem pensat per a la tercera avaluació però DE CAP MANERA vull que sortiu ni vosaltres ni ningú de la família a comprar el mapa a la papereria. A Internet podeu trobar moltes planes que ofereixen mapes de tota mena; us el podeu descarregar i imprimir. I si no teniu impressora o aquesta no té tinta, no passa res, ja lliurareu la feina quan sigui possible.Per a fer el mapa i per a estudiar us heu de fixar en el que es troba a la plana 140 del llibre.
Pocs dies abans de plegar vau fer l'examen de les unitats 7-8, em vaig descuidar els fulls al cole i per això no l'he pogut corregir. Serà el primer que faré quan tornem.
La darrera unitat que vam veure a classe va ser la 9 i ahí podem fer una mica de feina.
Es tracta de quatre qüestions que formaran part del següent qüestionari:

1. Les edats històriques.
Trobareu la resposta a la plana 157. Es tracta de la línia del temps. És molt important no oblidar les dates d'inici i final de cada edat. juntament amb la breu explicació de cadascuna d'elles.

2. El procés d'hominització.
A la plana 158. Cal incloure tot el text de la plana, fins i tot el que hi ha a sobre del dibuix. Com és natural el dibuix no cal. Recordeu la importància del dit polze?

3. Els caçadors i recol·lectors del Paleolític
A la plana 160. El text és molt esquemàtic i fàcil de resumir però recordeu que resumir no és retallar. Resumir és dir el mateix amb menys paraules.

4. Els agricultors i ramaders del Neolític.
Planes 162 i 163. Cal incloure ordenadament el text de la plana 163. El dibuix no cal.

Si us és possible, feu aquestes qüestions en fulles en blanc, com si fos el qüestionari que fem sempre. Us estalviarà feina.
Per a qualsevol consulta escriviu al correu socials.laseda@gmail.com. És un mail exclusiu per a vosaltres.
Cuideu-vols molt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.